Annons

Annons

Annons

Hagalund

Vad vill du vi ska fråga riksdagsledamöterna?

Text

Trion; Jens Runnberg, politisk redaktör på Borlänge Tidning, Eva Cooper, regionchef Företagarna Dalarna och Henrik Navjord, regionchef Svenskt Näringsliv Dalarna håller i debatten med politiker på Dalabänken.

Bild: Arkivbild, Mikael Hellsten, Kenneth Westerlund

Annons

På måndag den 21 september har representanter för Riksdagspartierna bjudits in till en debatt på Galaxen i Borlänge. Arrangörer är Företagarna och Svenskt Näringsliv i samarbete med Borlänge Tidning. Hela debatten kan du kan se direkt på dt.se.

Det är halvtid i mandatperioden och dags att göra en avstämning. Men i år har mellanvalsperioden sett väldigt annorlunda ut än vanligt. Coronapandemin har drabbat alla delar av samhället och nya situationer kräver nya lösningar.

Annons

Annons

Många företagare har stött på svårigheter, några har sett ett uppsving. Arbetslösheten har gått upp och minskade möjligheter att resa har aktualiserat krav på en digital infrastruktur. Coronapandemin och den mycket speciella situation som följt har ställt många frågor på sin spets.

Svenskt Näringsliv och Företagarna har samlat toppnamn från dalabänken för att ta reda på vilka lösningar våra riksdagspartier ser på aktuella frågor.

Debatten börjar klockan 12:00 på måndag den 21 september och sänds här på dt.se.

Leder debatten gör Eva Cooper, regionchef Företagarna Dalarna, Henrik Navjord, regionchef Svenskt Näringsliv Dalarna och Jens Runnberg, politisk redaktör på Borlänge Tidning. Alla tre väl förberedda med frågor till våra folkvalda, men vad undrar du? Vilka svar vill du avkräva dalabänken?

Mejla in din fråga till: [email protected] - skriv Företagardebatt i ämnesraden.

Eva Cooper, regionchef Företagarna Dalarna.

Bild: Arkivbild

Annons

Henrik Navjord, regionchef Svenskt Näringsliv Dalarna.

Bild: Arkivbild, Kenneth Westerlund

Jens Runnberg, politisk redaktör Borlänge Tidning.

Bild: Mikael Hellsten

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan