Annons

Annons

Annons

Annons

Bergslagsbyn

Läsartext
Läsartext: Trädgårdsfestival i Bergslagsbyn

Detta är en läsartext.

Letter Before A uppträdde.

Bild: Läsarbild

Annons

Festival i trädgården arrangerades under lördagen för sjätte gången i familjen Karlssons trädgård i Bergslagsbyn.

– I år ville vi göra ett mindre arrangemang med tanke på coronan, berättar Rolf Karlsson, som arrangerar festivalen tillsammans med sin familj.

Under kvällen framförde Andreas Lind och Martin Eklund en egenskriven saga till improviserat pianospel. Martin Eklund framförde också en egenkomponerad låt där han sjöng och spelade piano.

Annons

Annons

Ditt & mitt band består av festivalarrangörerna, Rolf och Jenny Karlsson, själva. Kvällen till ära hade de bjudit med Micael Berglund och Martin Eklund och spelade några favoritlåtar för den drygt 50 personer stora publiken.

Letter before A är ett ungt men rutinerat band bestående av Lill Boberg och Anna Andersson som på gitarr, bas och vacker stämsång framförde mestadels egenskrivna låtar.

Jans Addiction, bestående av Jan Bergman, Laban Söderström och Rolf Karlsson, stod för lite rockigare tongångar och gästades under kvällen av Katarina Hult och Jenny Karlsson, varpå bandet bytte namn till Jennys Addiction.

Regnet uteblev vid Festival i trädgården.

Bild: Läsarbild

Dottern i värdfamiljen hade ordnat en härlig fikabuffé som gästerna kalasade på. Det utlovade regnet uteblev och Festival i trädgården blev även i år en lyckad tillställning.

Annons

Annons

Till toppen av sidan