Annons

Annons

Annons

SCA-cupen 2021

Utökad tv-satsning om Mora – studiosändningar under SCA-cupen: "Kommer höja nivån"

Precis som de senaste åren kommer Allehanda.se att sända från SCA-cupen i Sundsvall.
I år väntas en flerkameraproduktion, dubbla kommentatorer och en fullmatad studiosändning.
– Vi kommer som vanligt att hålla en hög klass på produktionen, säger Micke Nordstrand som jobbar med livesport inom Bonnier News Local.

Text: 

Micke Nordstrand jobbar med liversport inom Bonnier News Local, där Sundsvalls Tidning ingår. Från onsdag - lördag sänds SCA-cupen, där Nordstrand kommer hålla i trådarna.

Annons

På onsdag drar SCA-cupen igång. En klassisk turnering som sänts på Allehanda.se de senaste åren. I den här upplagan deltar IF Björklöven, Modo Hockey, Sundsvall Hockey och Mora IK.

På plats i Brandcode Center, Sundsvall, kommer vi ha en studio som kommer att ledas av Micke Nordstrand.

– Det blir ordentliga uppsnack och analyser. Vi kommer också att bjuda på intressanta inslag och intervjuer med både spelare och tränare. Sedan sker ju allt live, så det kan nog komma en och annan överraskning också, säger Micke Nordstrand.

Den första matchen i den stora satsningen spelas mellan Sundsvall och Mora. Sedan väntar dubbla matcher både fredag och lördag.

– Jag kommer att göra allt för att ge tittarna en intressant bild av lagen under försäsongen, men kommer ge utrymme till gästerna och experterna att stå för åsikterna, säger Micke Nordstrand som ser fram emot både matcherna och sändningarna.

Annons

Annons

– Det är profilstarka lag från Hockeyallsvenskan med i SCA-cupen, därför känns den extra intressant. Modo Hockey har något nytt och spännande på gång, Björklöven är som vanligt starka och Mora IK nämns som en riktig utmanare den här säsongen.

Andreas Hanson kommenterar SCA-cupens samtliga matcher i Sundsvall.

Bild: Mattias Holgersson, Fredrik Ytterström

Matcherna kommenteras av Andreas Hanson som under den senaste säsongen kommenterat matcher i Hockeyallsvenskan för C Mores räkning.

Framförallt vill jag att tittarna ska få grepp om hur lagen står sig mot varandra nu när säsongspremiären närmar sig. Särskilt förstås med lite extra fokus på alla nyförvärven, som man inte sett tidigare och som det alltid är stora förväntningar på.

Mathias Andersson som hårdbevakar Mora den här säsongen kommer vara på plats och medverka i både studion och på kommentatorshyllan.

– SCA-cupen blir det stora testet för Mora inför den hockeyallsvenska säsongen, sa Mathias Andersson i en tidigare intervju.

Annons

Mathias Andersson kommer att ge sitt yttersta för läsarna och tittarna och dela med sig av sin kunskap om ishockey och Mora. Foto: Stefan-Rämgård-Östlund

Annons

Pluskunder kan se matcherna här.

Så gör du för att se matcherna:

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på DT.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder och alla plusmärkta artiklar på vår sajt. Vill du bli prenumerant, blir du det här.

SCA-CUPEN, 8 – 11 SEPTEMBER

Onsdag

Modo Hockey – IF Björklöven 19:00, Hägglunds Arena - sänds ej

IF Sundsvall Hockey – Mora IK 19:00, Brandcode Center – sändningsstart 18.40

Fredag

IF Sundsvall Hockey – Modo Hockey 16:30, Brandcode Center – sändningsstart 16.10

Mora IK – IF Björklöven 20:00, Brandcode Center - sändningsstart 19.40

Lördag

IF Sundsvall Hockey – IF Björklöven 13:00, Brandcode Center – sändningsstart 12.40

Modo Hockey – Mora IK, 16:30, Brandcode Center – sändningsstart 16.10

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan