Annons

Annons

Annons

Ludvika

Läsartext
Fantastisk konsert i Ludvika

Det blev en fantastisk konsert i festsalen i Ludvika Folkets hus på annandagen. På scenen stod Lena Jonsson Trio och låtarna som spelades stod frontfiguren som upphovsperson till.

Detta är en läsartext.

Lena Jonsson Trio bjöd på en fantastisk konsert, skriver Torbjörn Sjöberg i Dans & Folkton i läsartexten. Foto: Privat

Annons

Lena har i sin ungdom tidigare varit i Ludvika och då på Hammarbacken, Då hette gruppen Lortbäckers. Lena har, som spelman, besökt Tyskland tillsammans med Yvonne Hansen och Torbjörn Sjöberg från Arrangörsföreningen Dans & Folkton.

Där hade de en helgkurs i gamla svenska bygdedanser samt en konsert. På annandag påsk var det 59 personer i Folkets hus festsal där det också inmundigades en räksmörgås som den lokala fiskbilen ”Fiskdealen” sponsrade med.

Annons

Annons

Dans & Folktons funktionärer kommer i fortsättningen att synas bättre på arrangemangen. Foto: Privat

Dans & Folkton hade premiär på de nya profilkläderna. Ibland i våra tillstånd för konserter krävs det att vi som arrangörer syns. Och det tycker vi att vi gör med dessa nya kläder

Nu ser vi fram emot en konsert med Sväng nu på fredag 22 april klockan 19 i Folkets hus.

90 procent av bokningarna kommer från annan kommun, bland annat Långshyttan, Vansbro, Rättvik, Hällefors, Fagersta, Säter, så vi hoppas att de passar på att göra mer saker när de ändå är här. Som att till exempel äta på restaurang.

Finländska munspelsgänget Sväng kommer till Ludvika på fredag 22 april. Foto: Privat

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan