AnnonsRolf Ericson Bil

Så hittar du rätt tjänstebil till företaget: ”Det ska vara enkelt för både bilansvarig och förare”

Många företagare upplever att det är krångligt att hantera företagets bilar. Det finns ofta många frågor kring vilken bil man ska välja och viljor hos de anställda att ta hänsyn till.

– Vi hjälper företagare med allt från rådgivning till bilpolicy, säger Ola Rylander på Rolf Ericson Bil.

Ola Rylander, Key Account Manager på Rolf Ericson Bil.

Det finns en hel del utmaningar för företagare när det kommer till tjänstebilar. Rolf Ericson Bil vet att det kan kännas svårt att hitta en bil som både matchar företagets kriterier och förarens förväntningar. Vanliga frågor är: Vilka bilar ska man välja – el eller laddhybrid? Hur ska min personal kunna ladda bilen hemma och på jobbet? Hur kör mitt företag? Vad är vårt egentliga behov?

Läs mer om företagsleasing hos Rolf Ericson Bil här.

Hassan Madi, säljare.

Hos Rolf Ericson Bil arbetar säljarna med att skapa en enklare vardag för företagskunderna. De vill på bästa sätt underlätta så mycket som möjligt för företagaren och erbjuder bland annat rådgivning och hjälp med att skapa en bilpolicy.

– Genom att ha koll på företagets bilpolicy kan vi sitta ned med föraren som behöver en ny tjänstebil och se vilka alternativ som är möjliga. Detta gör det enkelt för både bilansvarig och föraren. Vi kan till och med lösa laddstationer om det behövs, säger Ola Rylander, Key Account Manager på Rolf Ericson Bil.

Få mer information om Rolf Ericson Bil, deras utbud och tjänster här.

På Rolf Ericson Bil vill säljarna skapa en enklare vardag för företagskunderna.

Säljarna hos Rolf Ericson Bil är mer att likna vid affärsrådgivare. De ställer de viktiga frågorna för att nå fram till den bästa lösningen och plockar fram den bil som kunden behöver. För företag som kör transportbilar har Rolf Ericson Bil egna transportbilsverkstäder och dedikerade transportbilssäljare för märket Renault – för att göra det så smidigt som möjligt för kunden.

Läs mer om företagsleasing hos Rolf Ericson Bil här.

Rolf Ericson Bil erbjuder även enkel finanshantering för företag. De tillhandahåller bland annat avtal där de bakar in försäkring, service, finansiering och samlar allt på en månadsfaktura. För företag med bilar från flera olika återförsäljare har de möjlighet att via företaget Car Pay Fleet skapa en gemensam finansiering – där alla kostnader hamnar på en och samma månadsfaktura.

– Jag vill att kunderna känner sig oerhört trygga när de är hos oss. Det tycker jag är jätteviktigt. Och att kunden vet att de får den bästa servicen genom hela affären och bilägandet, säger Ola.

Få mer information om Rolf Ericson Bil, deras utbud och tjänster här.

Fredrik Gråbo, säljare.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Borlänge Tidnings redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Till toppen av sidan