Annons

Annons

Annons

Borlänge

Satsning på unga väljare inför valet – Läs Borlänge Tidning gratis digitalt

Med tre månader kvar till hösten val erbjuder vi alla mellan 18 och 25 år att läsa allt innehåll på borlangetidning.se utan kostnad.

– Det här är en stor väljargrupp som ofta har medievanor där vi inte ingår eller har en ekonomi som inte tillåter en prenumeration. Samtidigt vet vi att samhällsintresset är stort och jag tror det finns en stor vilja att informera sig inför valet, säger Erik Nyholm, chefredaktör på Borlänge Tidning.

Annons

Annons

Foto: arkiv

– Rikspolitiken tar med rätta stor plats i landets medier. Men journalistiken som ger ett sammanhang och större förståelse inför valen till kommunfullmäktige och regionfullmäktige, den får du bäst genom lokala medier som Borlänge Tidning.

Ta del av erbjudandet här.

Alla förstagångsväljare kan alltså teckna en gratis digital prenumeration på Borlänge Tidning som gäller fram till valet. De innebär att de kan ta del av all journalistik Borlänge Tidning gör kring kommun-, region och riksdagsvalen den 11 september.

Borlänge Tidnings redaktion.

Annons

Annons

– Fri oberoende journalistik är alltid en omistlig del av demokratin. Nu hoppas vi så klart att vi med det här erbjudandet kan locka fler att ta del av samhällsdebatten och genom att följa den göra välgrundade val, utifrån sina perspektiv.

Borlänge Tidning finns digitalt även som nyhetsapp. Den kan du ladda ned via Appstore eller Google Play.

Borlänge Tidnings mobilapp.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan