Annons

Annons

Annons

Malung

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit, till och med den 24 augusti, kommun för kommun.

Foto: Jonas Ekströmer / TT

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Falu kommun

Mirjam Slagmark Kemppainen, Falun, har avlidit den 16 augusti i en ålder av 98 år. Sörjes närmast av barnen Ina, Marja, Helena, Margit, Ritva med familjer.

Leksands kommun

Steinar Halvorsen, Risa, avled den 16 augusti i en ålder av 81 år. Närmast sörjande: Son med familj.

Malung-Sälens kommun

Lasse Sivertsen, Sälen, har avlidit den 7 augusti i en ålder av 68 år. Sörjes närmast av Josse, barnen Wilhelm, Fredrik, Lina, Filip med familjer och mamma.

Mora kommun

Bo Lissel, Mångberg och Åkersberga, avled den 12 augusti i en ålder av 85 år. Han sörjes närmast av hustrun Karin samt barnen Per, Dan och Maria med familjer.

Ingmari Jonsson, Mora, avled den 15 augusti i en ålder av 84 år. Närmast sörjande: Döttrar med familjer.

Annons

Annons

Målar Mait Eriksson, Nusnäs, avled den 18 augusti i en ålder av 91 år. Närmast sörjande: Dotter med familj, Nina med familj.

Tuula Stenroos, Våmhus, avled den 6 augusti i en ålder av 83 år. Hon sörjes närmast av sambon Leif.

Linnéa Öman, Färnäs, avled den 14 augusti i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av sönerna Lennart och Anders med familjer.

Nils-Erik Lind, Mora, avled den 21 augusti i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av hustrun Karin och sonen Per med familj.

Holknekt Lars-Åke Eriksson, Mora, avled den 12 augusti i en ålder av 76 år. Han sörjes närmast av syskon och syskonbarn med familjer.

Maj Stenqvist, Mora, avled den 24 augusti i en ålder av 84 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Christina och Gunilla med familjer.

Marie Morenius, Mora, avled den 23 augusti i en ålder av 69 år. Hon sörjes närmast av maken Anders och Barnen med familjer.

Margareta Kindström, Mora, avled den 22 augusti i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av sonen Clas med familj.

Orsa kommun

Ove Andersson har avlidit den 20 juli vid en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av sönerna Göran och Håkan med familjer.

Rättviks kommun

Agneta Enhörning, Rättvik, avled den 16 augusti i en ålder av 83 år. Närmast sörjade: Make, barn med familjer.

Annons

Vansbro kommun

Ulf Nilsson, Vansbro, har avlidit den 12 augusti i en ålder av 82 år. Sörjes närmast av Lena samt syskon med familjer.

Älvdalens kommun

Raimo Wirranmäki, Åsen Älvdalen, har den 9 augusti avlidit vid en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av Kerstin och dottern Åsa med familj.

Gösta Risander, Näset, har den 16 augusti avlidit vid en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av Birgitta med familj och syskonbarn.

Kerstin Embretsson har den 16 augusti avlidit vid en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av barnen Åke och Anita med familj.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan