Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit, till och med den 23 september, kommun för kommun.

Foto Jonas Ekströmer / TT

Bild: TT

Annons

Gagnefs kommun

Ove Gråbo, Björbo, avled den 31 augusti i en ålder av 75 år. Han sörjes närmast av Majvor samt barnen med familjer.

Malung-Sälens kommun

Lars-Ingvar Axelsson, Malung, avled den 29 augusti i en ålder av 72 år. Närmast anhörig är brodern Erik med familj.

Margit Matsson, Malung, Avradsberg, avled den 5 september i en ålder av 91 år. Närmast anhöriga är barnen Ingela och Tord med familjer.

Maj-Britt Halvarsson, Öje, avled den 3 september i en ålder av 85 år. Närmast anhöriga är barnen Helena med familj och Lars.

Margit Matsson, Malung, Avradsberg, avled den 5 september i en ålder av 91 år. Närmast anhöriga är barnen Ingela och Tord med familjer.

Ros-Marie Holland, Malungsfors, har avlidit den 14 september i en ålder av 73 år. Sörjes närmast av maken Göte, barnen Johan och Kalle med familj.

Annons

Annons

Henning Engberg, Malung, avled den 17 september i en ålder av 86 år. Närmast anhöriga är makan Renata och barn med familjer.

Tore Daniels, Malung, avled den 18 september i en ålder av 86 år. Närmast anhöriga är makan Britta och barn med familj.

Signhild Abrahamsson, Rörbäcksnäs, har avlidit den 23 september i en ålder av 93 år. Sörjes närmast av barnen Kjell och Tore med familjer samt syster Eivor.

Bengt Malmén, Malung, har avlidit den 23 september i en ålder av 69 år. Sörjes närmast av barnen Erika, Markus, Nina med familjer samt syskon med familjer.

Mora kommun

Sigvard Bogg, Öna, avled den 25 augusti i en ålder av 87 år. Han sörjes närmast av döttrarna Annika och Anna med familjer.

Ingegärd Holmberg, Venjan, avled den 3 september i en ålder av 95 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Britt-Marie och Christina med familjer.

Kurt Hederén, Nusnäs, avled den 15 september i en ålder av 75 år. Han sörjes närmast av hustrun Inger samt barnen Marcus, Maria och Polly med familjer.

Korgmakare Ingvar ”Peva” Mattsson, Nusnäs, avled den 16 september i en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av makan Britt med familj.

Jonas Norén, Uppsala och Bonäs, avled den 17 september i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av makan Sheila och döttrarna Emma och Lisa med familjer.

Inge ”Smurfen” Grannas, Nusnäs, avled den 19 september i en ålder av 72 år. Han sörjes närmast av barnen Roger och Veronica med familj samt många vänner.

Annons

Frost Ann-Britt Gummås, Öna, avled den 18 september i en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av maken Olle samt barnen Jan, Per och Anna med familjer.

Annons

Evert Axelsson, Vika, avled den 23 september i en ålder av 87 år. Han sörjes närmast av sonen Ove samt sambon Carola.

Vansbro kommun

Carina Edlund, Vansbro, har avlidit den 9 september i en ålder av 76 år. Sörjes närmast av maken Hans, barnen med familjer samt syster.

Gunnar Björk, Skålö Dala-Järna, avled den 18 september i en ålder av 69 år. Han sörjes närmast av makan samt brodern med familj.

Kerstin Svensson, född Palm, Vansbro, avled den 18 september i en ålder av 86 år. Hon sörjes närmast av maken Tore samt barnen med familjer

Älvdalens kommun

Margit Graaf, Nornäs, har den 30 augusti avlidit vid en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Rut Westlin, Älvdalen, har den 13 september avlidit vid en ålder av 91 år. Hon sörjes närmast av barnen Maria och Anders med familjer.

Hed Hilda Sparr har den 20 augusti avlidit vid en ålder av 96 år. Hon sörjes närmast av barn och barnbarn med familjer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan