Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 4 oktober, kommun för kommun.

Foto Björn Larsson Rosvall /TT

Bild: TT

Annons

Malung-Sälens kommun

Fall Håkan Ohlsson, Malung, har avlidit den 17 september i en ålder av 69 år. Sörjes närmast av familjen.

Katarina Pehrs, Malung, bördig från Lima, har avlidit den 27 september i en ålder av 74 år. Sörjes närmast av syskonen Barbro och Elisabeth samt vännen Sven.

Karin Persson, Malung, har avlidit den 4 oktober i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av dottern Margitha med familj.

Mats ”Mase” Eriksson, Malung, har avlidit den 3 oktober i en ålder av 57 år. Sörjes närmast av barnen Tony, Sabina, Petra, Sebastian, Robin med familjer, mor och far samt syskon med familjer.

Lassar Eva Gustafsson, Malung, bördig från Lima, har avlidit den 3 oktober i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av dottern Maria med familj.

Annons

Erik Paulsson, Malung, bördig från Båstad, har avlidit den 27 september i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av makan Ingrid och barnen Carina och Lennart med familjer.

Annons

Margaretha Göllors, Malung, avled den 3 oktober i en ålder av 74 år. Närmast anhöriga är barnen Lasse och Annika med familjer, Robin, Rasmus och mamma Ruth.

Ingegärd Håbäck, Malungsfors, avled den 30 september i en ålder av 96 år. Närmast anhöriga är barnen Marita och Ingemar med familj.

Mora kommun

Ulf Tholerus, Mora, avled den 23 september i en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av sambon Britt-Louise och dottern Sofie med familjer.

Monica Borgström, Mora, avled den 25 september i en ålder av 84 år. Hon sörjes närmast av maken Sune samt barnen Anna-Karin och Per-Anders med familjer.

Greta Eriksson, Selja, avled den 28 september i en ålder av 77 år. Hon sörjes närmast av maken Stefan och dottern Christina med familj.

Gunnar Katrin, Nusnäs, avled den 28 september i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av makan Astrid, barnen Arne, Annelie, Leif med familjer.

Britt Gryting, Sollerön, avled den 27 september i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av maken Lars, sonen Staffan med familj.

Orsa kommun

Elsa Johansson har den 3 oktober avlidit vid en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av barnen Ulla, Kurt, Majvor, Mikael med familjer.

Säters kommun

Sigvard Hermansson avled den 30 september i en ålder av 87 år. Närmast sörjande är hustrun Raija och sonen Per med familj.

Annons

Annons

Vansbro kommun

Kent de Wall, Dala-Järna, avled den 25 september i en ålder av 71 år. Han sörjes närmast av makan Ann-Catrine, barnen med familjer samt syskon med familjer.

Torp Arne Jonsson, Nås, avled den 29 september i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av Monica samt barnen med familjer.

Jan Eriksson, Dala-Järna, avled den 30 september i en ålder av 60 år. Han sörjes närmast av pappa Tage samt syster med familj.

Älvdalens kommun

Kjell Olsson, Brunnsberg, har den 21 september avlidit vid en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av sambon Marianne, Johnny och Laila med familjer.

Anna Nygårds, Näset, har den 26 september avlidit vid en ålder av 95 år. Hon sörjes närmast av barn och barnbarn med familjer.

Berit Sjöström har den 27 september avlidit vid en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av syskonbarn med familjer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan