Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit, till och med den 8 november, kommun för kommun.

Foto: Jonas Ekströmer / TT

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Leksands kommun

Lars-Erik Björk, Åkerö, Leksand, avled den 6 november i en ålder av 74 år. Närmast sörjande: Sambon Maj-Lis, Dottern Carolina och Barnbarnen Amanda och Sandra.

Malung-Sälens kommun

Perjos Gunnar Halvarsson, v. Fors, avled den 21 oktober i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av maka och barn med familjer.

Annons

Lillemor Danielsson, Malung, avled den 1 november i en ålder av 82 år. Närmast anhöriga är maken Lim Hans och barnen Anna-Maria och Dan med familjer.

Annons

Eli Gillerås, Lima, avled den 27 oktober i en ålder av 55 år. Närmast anhöriga är maken Tommy och släkt och vänner.

Gunvor Klingstam, Malung, har avlidit den 7 november i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av barnen Göran och Mona med familjer samt syskon med familjer.

Mora kommun

Lars-Åke Nordholm, Nusnäs, avled den 31 oktober i en ålder av 75 år. Han sörjes närmast av hustrun Ruth samt sonen Nils-Erik med familj.

Sten Sticko, Vika Mora, avled den 30 oktober i en ålder av 93 år. Han sörjes närmast av sonen Ingvar med familj samt vännen Iréne.

Ingrid Gustavar, Mora, avled den 8 november i en ålder av 74 år. Hon sörjes närmast av maken Ulf och barnen Linda och Björn med familjer.

Anita Andersson, Våmhus, har den 4 november avlidit vid en ålder av 73 år. Hon sörjes närmast av maken Anders samt barnen Susanne, Linda, Ida med familjer.

Åke Näsén, Bonäs, har den 4 november avlidit vid en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av sonen Conny samt barnbarn med familjer.

Ingrid Gyris, Bonäs, avled den 1 november i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av dottern Anna-Lena med familj.

Sune Skeri, Färnäs, avled den 7 november i en ålder av 79 år. Sörjes närmast av barnen Lena, Pär och Johan med familjer.

Orsa kommun

Ingemar Jugås har den 4 november avlidit vid en ålder av 87 år. Han sörjes närmast av makan Inga, sonen Per-Jonas samt barnbarn med familjer.

Annons

Annons

Vansbro kommun

Gun Pettersson, Andersviksberg, har avlidit den 3 november i en ålder av 87 år. Sörjes närmast av barnen med familjer samt syskon med familj.

Älvdalens kommun

Anna Brita Schweitzer, Älvdalen, avled den 23 oktober i en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av barnen Håkan och Acki med familjer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan