Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 2 januari, kommun för kommun.

Foto Björn Larsson Rosvall /TT

Bild: TT

Annons

Leksands kommun

Hans Maritz, Insjön, avled den 24 december i en ålder av 83 år. Yrke: Målare. Fritidsintressen: Jakt. Närmast sörjande: Makan Mariann. Barn med familjer.

Malung-Sälens kommun

Inga-Lill Bergman, Malung, har avlidit den 21 december i en ålder av 76 år. Sörjes närmast av Göran samt barnen Monika och Berndt med familjer.

Inger Einarsson, Malung, Gärdås, avled den 25 december i en ålder av 66 år. Närmast anhöriga är Hasse och systrar med familjer.

Marianne Johansson, Malung, avled den 2 januari i en ålder av 90 år. Närmast anhöriga är maken Rolf och barnen Gunnar och Lars med familjer.

Ingalill Niemi, Malung, har avlidit den 29 december i en ålder av 76 år. Sörjes närmast av barnen Stefan och Ritva med familjer samt syskon med familjer.

Annons

Ulf Höglund, Lima, avled den 22 december i en ålder av 67 år. Närmast anhöriga är barn och syskon med familjer.

Annons

Eva Ljungqvist, Sillerö, har avlidit den 29 december i en ålder av 95 år. Sörjes närmast av barnen Tomas och Ylva med familjer samt syskon med familjer.

Mora kommun

Thomas Harnesk, Mora, avled den 31 december i en ålder av 71 år. Han sörjes närmast av Syskon med familjer.

Spännar Allan Karlsson, Mora, bördig från Limedsforsen, avled den 20 december i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av makan Siv, barnen Ove, Eva, Mats.

Catharina Torgils f Byhlin, Mora, avled den 25 december i en ålder av 69 år. Sörjes närmast av maken Sven, döttrarna Julia och Frida med familjer.

Karl Gustav Örtengren, Venjan, har den 13 december avlidit vid en ålder av 94 år. Han sörjes närmast av makan Maj-Lis samt barnbarnen Andreas, Jenny och Daniel med familjer.

Bertil Matsson, Färnäs, avled den 20 december i en ålder av 63 år. Han sörjes närmast av syskonen Märta och Sven med familjer.

Nils-Olof Mårts, Venjan, avled den 15 december i en ålder av 83 år. Han sörjes närmast av Elin, Mikael och Maria med familjer.

Olle Olsson, Hånåkni – Mora avled den 2 januari i en ålder av 87 år. Han sörjes närmast av döttrarna Chatarina och Maria.

Orsa kommun

Rune Sahlin, Orsa, har avlidit den 20 december i en ålder av 99 år. Han sörjes närmast av barnen Lars-Gunnar, Evelyn och Inga-Lill med familjer.

Seve Sundin, Born, har den 19 december avlidit vid en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av sönerna Lars och Göran Sundin.

Bernt ”Benne” Myrén, Skattungbyn, har den 23 december avlidit vid en ålder av 73 år. Han sörjes närmast av makan Eva samt barnen Karin och Jon med familjer

Annons

Annons

Eva Augustsson har den 7 december avlidit vid en ålder av 68 år. Hon sörjes närmast av barnen Eva, Carina och Lena med familjer.

Donald Slott, Slättberg, har den 21 december avlidit vid en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av Särbon Ingrid samt kusiner med familjer.

Ann-Marie Granerot, Orsa, avled den 1 januari i en ålder av 72 år. Hon var född och uppväxt i Mora. Sörjes närmast av systrarna Elisabet och Margareta med familjer.

Rättviks kommun

Hanse Rehnman, Rättvik, avled den 31 december i en ålder av 74 år. Han sörjes närmast av barnen Lena, Micke, Maria och Anneli med familjer.

Vansbro kommun

Ulla Geschwind, Vansbro, har avlidit den 26 december i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av syskonbarn med familjer.

Jerry Edevång, Äppelbo, har avlidit den 21 december i en ålder av 73 år. Sörjes närmast av barnen Ronny, Anna-Karin, Natalie och Ramona med familjer.

Ingrid Stjernqvist, Dala-Järna, bördig från Fredriksberg, avled den 31 december i en ålder av 85 år. Hon sörjes närmast av dottern med familj.

Siv Jansson, Nordanåker, Dala-Järna, avled den 28 december i en ålder av 97 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

June Alfredsson, Vansbro, har avlidit den 3 januari i en ålder av 89 år. Sörjes närmast av sönerna Karl-Göran och Jan med familjer.

Mats Nilsson, Vansbro, har avlidit den 23 december i en ålder av 57 år. Sörjes närmast av makan Helena samt barnen Filip och Albin.

Älvdalens kommun

Annons

Mats O. Elfquist, Månsta, har den 21 december avlidit vid en ålder av 89 år. Han sörjes närmast av makan Gunilla och barnen med familjer.

Sune Turesson, Blyberg, har den 27 december avlidit vid en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av sönerna Åke och Anders med familjer.

Barbro Götesson har den 31 januari avlidit vid en ålder av 84 år. Hon sörjes närmast av maken Göran och barnen Susanna och Katarina med familjer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan