Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit, till och med den 16 januari, kommun för kommun.

Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT

Bild: TT

Annons

Gagnefs kommun

Stig-Ove Larsson, Dala-Floda/ Seattle, avled den 16 januari i en ålder av 66 år. Han sörjes närmast av syskon, mostrar och kusiner med familjer.

Bengt Mårtens, Dala-Floda, avled den 14 januari i en ålder av 72 år. Han sörjes närmast av Eva samt barnen med familjer.

Malung-Sälens kommun

Bernt Pettersson, Malung, Vallerås, avled den 7 januari i en ålder av 83 år. Närmast anhöriga är dottern Maria med familj och barnbarn.

Börje Olsson, Malung, avled den 7 januari i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är makan Elvan och barnen Peter, Ingela, Fredrik med familjer.

Siv Thång, Torgås, avled den 7 januari i en ålder av 84 år. Närmast anhöriga är maken Sven-Olof och sonen Magnus med familj.

Annons

Bror Gösta Eriksson, Malung, avled den 7 januari i en ålder av 90 år. Närmast anhöriga är makan Marianne och barnen Yvonne och Vivianne med familjer.

Annons

John-Erik ”Mele” Eriksson, Malung, har avlidit den 14 januari i en ålder av 72 år. Sörjes närmast av makan Lisbeth och dottern Erica med familj.

Mora kommun

Leif Boberg, Vika, avled den 7 januari i en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av hustrun Anita och barnen Elisabeth och Christina med familjer.

Evert Jonsson, Mora, avled den 3 januari i en ålder av 91 år. Han sörjes närmast av barnen med familjer.

Ann-Britt Gummus, Mora, avled den 30 december i en ålder av 68 år. Hon sörjes närmast av systrarna Birgit och Ingalill med familj.

Elsa Sjöberg, Gesunda, avled den 3 januari i en ålder av 92 år. Hon sörjes närmast av barnen Siv, Kenneth och barnbarn med familjer.

Inger Snees, Mora Noret, avled den 8 januari i en ålder av 81 år. Hon sörjes närmast av maken Folke samt döttrarna Annelie och Pernilla med familjer.

Birgitta Eriksson, Vinäs, avled den 5 januari i en ålder av 80 år. Hon sörjes närmast av maken Stig och barnen Jim och Lizette med familjer.

Back Gunnar Mattsson, Venjan, avled den 2 januari i en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av makan Inga-Lill samt sönerna Mats och Ola med familjer.

Håll Gunnar Matsson, Mora, avled den 10 januari i en ålder av 60 år. Han sörjes närmast av sambon Marie, döttrarna Marie-Loise och Marina samt Hannah och Josefine och allas familjer.

Rättviks kommun

Jan-Olov Jones, Bingsjö, avled den 22 december i en ålder av 78 år. Närmas sörjande: Hustrun Mona, Barnen med familjer.

Annons

Annons

Inge Sundberg, Ore, avled den 25 december i en ålder av 72 år. Närmast sörjande: Makan Eva, Barnen med familjer.

Majbridt Junergård, Rättvik, avled den 25 december i en ålder av 98 år. Närmast sörjande: Sonen Kjell med familj.

Åke Rohdin, Västbjörka, avled den 27 december i en ålder av 85 år. Närmast sörjande: Anne, Barn med familjer.

Alfred Lechleitner, Västbjörka, avled den 3 januari i en ålder av 86 år. Närmast sörjande: Son med familj, Erika med familj.

Erik Svärd, Rättvik, avled den 4 januari i en ålder av 96 år. Närmast sörjande: Kusiner med familjer.

Knutes Hilda Jonsson, Bingsjö, avled den 7 januari i en ålder av 96 år. Närmast sörjande: En son samt Malin med familj.

Vansbro kommun

Evelyn Brindbergs, Äppelbo, avled den 5 januari i en ålder av 90 år. Hon sörjes närmast av Eva-Lena, Tommy och Stig med familjer.

Ann-Marie ”Amis” Larsson, Vansbro, har avlidit den 5 januari i en ålder av 59 år. Sörjes närmast av dottern Sandra med familj, mamma samt syskon med familjer.

Sixten Svensson, Äppelbo, Sörombäcken, avled den 5 januari i en ålder av 93 år. Närmast anhöriga är sambo och dotter med familj.

Britta Buwall, Vansbro, avled den 13 januari i en ålder av 84 år. Hon sörjes närmast av sonen med familj samt syster med familj.

Älvdalens kommun

Maj Persson, Evertsberg, har den 15 januari avlidit vid en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av dottern Monica och barnbarnen Jannika, Madelene, Marielle och Kim.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan