Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 12 februari, kommun för kommun.

Bild: Jonas Ekströmer / TT

Annons

Leksands kommun

Bror-Otto Elgelid, bostad/födelseort: Leksand, Ullvi, avled den 21 januari i en ålder av 95 år. Närmast sörjande: Barn, Barnbarn, Barnbarnsbarn med familjer.

Per-Åke Lokgård, bostad/födelseort: Leksand, Heden, avled den 27 januari i en ålder av 82 år. Närmast sörjande: Sonja. Anders, Karin, Lars, Maria med familjer. Och Yvonne, Gunilla, Helene, Peter med familjer.

Malung-Sälens kommun

Lars-Olov ”Dennis” Danils, Malung, har avlidit den 16 januari i en ålder av 78 år. Sörjes närmast av makan Birgitta samt barnen Ulrika, Kristina och Malin med familjer.

Lena Dalmans, Malung, har avlidit den 18 januari i en ålder av 55 år. Sörjes närmast av maken Christer, barnen Marika med familj, Mårten, mamma och pappa samt syster med familj.

Annons

Astrid Söderling, Malung, bördig från Lövnäs i Torsby kommun, avled den 19 januari i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av en Son med familj.

Annons

Karin Becker, Lima, har avlidit den 22 januari i en ålder av 65 år. Sörjes närmast av Bengt samt barnen Ida, Johan och David med familjer.

Karin Becker, Lima, har avlidit den 22 januari i en ålder av 65 år. Sörjes närmast av Bengt samt barnen Ida, Johan och David med familjer.

Alf Hurtig, Malung, har avlidit den 21 januari i en ålder av 80 år. Sörjes närmast av makan Eivor, barnen Kikki och Lotta med familj.

Britt Nils Eriksson, Malung, har avlidit den 29 januari i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av barnen Torkel, Åsa och Björn med familjer samt syskon med familjer.

Hära Brita Hurtig, Idbäck Malung, har avlidit den 30 januari i en ålder av 85 år. Sörjes närmast av barn med familjer samt syster med familj.

Mora kommun

Greta Jakobsson, Mora, avled den 19 januari i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av maken Gösta och barnen Ann-Marie, Kjell och Anette med familjer.

Sven-Olov Andersson, Vattnäs, Mora, avled den 20 januari i en ålder av 88 år. Han sörjes närmast av dottern Christina med familj.

Lillemor Sigfridsson, Venjan, avled den 21 januari i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av barnen Lena, Inger och Christer med familjer.

Ester ”Titti” Andersson, Morkarlby, avled den 24 januari i en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Ann-Mari Back, Ryssa, avled den 26 januari i en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av barnen Eva och Anders med familj.

Gunnel Flodström, Mora, avled den 23 januari i en ålder av 86 år. Sörjes närmast av dottern Linda med familj.

Ruth Åberg, Nusnäs, avled den 26 januari i en ålder av 88 år. Hon sörjes närmast av barnen Ing-Marie och Per med familjer.

Annons

Göstas Nils-Erik Karlsson, Garsås, avled den 28 januari i en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av Matts, Lasse, Peter med familjer samt Syster Karin med familj.

Annons

Björn Nyström, Mora, avled den 27 januari i en ålder av 81 år. Närmast sörjande: Barnen med familjer samt syskon med familjer.

Rikard Eriksson, Långlet, avled den 31 januari i en ålder av 84 år. Han sörjes närmast av sönerna Tommy, Ingemar och Anders med familjer.

Jan Bäremo, Mora-Noret, avled den 31 januari i en ålder av 72 år. Han sörjes närmast av Gith, döttrarna Helena, Veronica med familjer.

Göte Holm, Mora, avled den 5 februari i en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av hustrun Britt-Marie och dottern Jenny med familj.

Evy Lindblom, Mora, avled den 4 februari i en ålder av 79 år. Hon sörjes närmast av sambon Dan och broder Ulf med familj samt brorsbarn.

Björn Hedlund, Venjan, avled den 26 januari i en ålder av 79 år. Han sörjes närmast av barnen Fredrik och Marita med familjer.

Hans Blom, Mora, avled den 11 februari i en ålder av 82 år. Han sörjes närmast av barnen med familjer.

Bo Andersson, Mora, avled den 3 februari i en ålder av 75 år. Han sörjes närmast av hustrun Margareta och barnen Jonas, Mattias och Kristin med familjer.

Rolf Eriksson, Mora, avled den 8 februari i en ålder av 76 år. Han sörjes närmast av hustrun Ewa och barnen Johan, Henrik, Thomas med familjer.

Arne Bogg, Bonäs, har den 31 januari avlidit vid en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av makan Barbro och barnen Per-Arne, Lars-Erik, Ing-Britt med familjer.

Linnéa Matsson, Mora, avled den 9 februari i en ålder av 94 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Karl-Erik Johansson, Venjan, avled den 9 februari i en ålder av 86 år. Han sörjes närmast av makan Gudrun och döttrarna Maria och Carina med familjer.

Annons

Orsa kommun

Bengt Eriksson, Västeråkern, har den 5 februari avlidit vid en ålder av 80 år. Han sörjes närmast av Systern Kerstin samt syskonbarn med familjer.

Slott Nils Hansson har den 6 februari avlidit vid en ålder av 78 år. Han sörjes närmast av barnen Mats, Anna-Karin och Peter med familjer.

Annons

Bengt Olsson, Born, har den 10 februari avlidit vid en ålder av 70 år. Han sörjes närmast av systern Birgitta, syskonbarnen Helen och Anneli, vännen Ann med familjer.

Rättviks kommun

Birgit Kajgård, Rättvik, avled den 13 januari i en ålder av 81 år. Närmast sörjande: Barnen med familjer.

Gunnar Andersson, Rättvik, avled den 16 januari i en ålder av 74 år. Närmast sörjande: Barnen med familjer.

Olov Johansson, Rättvik, avled den 17 januari i en ålder av 85 år. Närmas sörjande: Sambon Alice, Barnen med familjer.

Birgitta Fröjd, Rättvik, avled den 18 januari i en ålder av 83 år. Närmast sörjande: Barnen med familjer.

Birgit Karlfeldt, Västgärde Rättvik, avled den 28 januari i en ålder av 81 år. Närmast sörjande: Make, Barnen med familjer.

Smedjebackens kommun

Viola Broman, Söderbärke, avled den 11 februari i en ålder av 94 år.

Vansbro kommun

Sven-Olof Blomgren, Vansbro, har avlidit den 23 januari i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av systern Gun med familj.

GunBritt Alderberg, Dala-Järna, har avlidit den 22 januari i en ålder av 73 år. Sörjes närmast av maken Eskil, barnen Patrick, Joachim, Petra och Nicklas med familjer.

Rolf Nisbel, Vansbro, har avlidit den 22 januari i en ålder av 76 år. Sörjes närmast av makan Siv, barnen Ann-Sofie med familj och Thomas.

Annons

Maj Bergman, Vansbro, har avlidit den 20 januari i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av sonen Lars.

Barbro Persson, Äppelbo, avled den 13 januari i en ålder av 92 år. Närmast anhöriga är sönerna Per och Ola, barnbarn och en bror med familj.

Olovjöns Birgitta Hermansson, Dala-Järna, har avlidit den 25 januari i en ålder av 68 år. Sörjes närmast av barnen Jenny, Lars-Olof, Maria med familjer samt syskon med familjer.

Lennart Redgård, Äppelbo, har avlidit den 3 februari i en ålder av 91 år. Sörjes närmast av barnen Bengt och Pia med familj.

Annons

Tysk Nils Andersson, Dala-Järna, har avlidit den 12 februari i en ålder av 94 år. Sörjes närmast av makan Ingalill samt systrar med familjer.

Kerstin Davidsson, Äppelbo, har avlidit den 5 februari i en ålder av 93 år. Sörjes närmast av barnen Marianne och Maria med familjer.

Älvdalens kommun

Carin Bosell, Tyrinäs, har den 18 januari avlidit vid en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av barn och barnbarn med familjer.

Ingegerd Backlund har den 23 januari avlidit vid en ålder av 90 år. Hon sörjes närmast av Barnen med familjer.

Carin Bosell, Tyrinäs, har den 18 januari avlidit vid en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av barn och barnbarn med familjer.

Marianne Karlsson har den 24 januari avlidit vid en ålder av 87 år. Hon sörjes närmast av barnen Ingrid och Lars med familjer.

Hans ”Hasse” Rosén, Gulleråsen, avled den 11 januari i en ålder av 76 år. Närmast sörjande: Makan Gerd, Barnen med familjer, Arlene.

Carin Bossel, Tyrinäs, har den 18 januari avlidit vid en ålder av 93 år. Hon sörjes närmast av barn och barnbarn med familjer.

Björn Gyris, Blyberg, har den 29 januari avlidit vid en ålder av 74 år. Han sörjes närmast av Mor Ester och barnen Joacim och Linda med familjer.

Rytter Annie Andersson, Loka, har den 28 januari avlidit vid en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av maken Yngve och döttrarna Inger och Maria med familj.

Mats Berglund, Väsa, har den 4 februari avlidit vid en ålder av 76 år. Han sörjes närmast av makan Anita och barnen Anders, Mathias, Liza med familjer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan