Annons

Annons

Annons

Borlänge

Läs Expressen och DN med din prenumeration på Borlänge Tidning

Nu lanserar vi ett spännande samarbete där du som borlangetidning.se-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration. Detta tack vare att Borlänge Tidning och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Nyligen berättade vi om att alla kunders digitala konton flyttar ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på Borlänge Tidning och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Annons

Nu tas nästa steg när vi lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt. I +Allt ingår borlangetidning.se, vår app samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter till exempel Södra Dalarnas Tidning, Falu-Kuriren samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kan alltså, i en och samma prenumeration, läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Annons

Här tecknar du prenumeration på +Allt.

Med det nya erbjudandet +Allt kan du läsa hyperlokal journalistik såväl som riksmedia.

– Borlänge Tidning är stark lokalt, men det finns också en värld utanför Borlänge och det är väldigt roligt att vi äntligen kan erbjuda ett paket med riksmedier till våra prenumeranter. Vi tror att den här paketeringen kan bidra till att fler läsare väljer att bli prenumeranter och att nuvarande prenumeranter kommer att välja att läsa ännu mer nyheter, säger Erik Nyholm, chefredaktör på Borlänge Tidning.

Erik Nyholm, Chefredaktör Borlänge Tidning.

Du som redan har en prenumeration på Borlänge Tidning Digital kan uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris på borlangetidning.se

(På grund av tekniska begränsningar kan vi idag inte erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill man som total-, digital premium- eller helgkund ta del av +Allt får man köpa det som en separat produkt).

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan