Annons

Annons

Annons

Dalarnas län

De har lämnat oss i Dalarna – kommun för kommun

Här är de dödsfallsnotiser som inkommit till och med den 28 februari, kommun för kommun.

Bild: Tomas Oneborg / TT

Annons

Malung-Sälens kommun

Inge Lindblom, Malung, bördig från Falun, har avlidit den 22 februari i en ålder av 75 år. Sörjes närmast av barnen med familjer samt en bror med familj.

Wanja Kristiansson, Mornäs Transtrand, har avlidit den 22 februari i en ålder av 88 år. Sörjes närmast av Joakim och Åsa med familj samt Anita och Kristina.

Marianne Roos, Malung, har avlidit den 27 februari i en ålder av 89 år. Sörjes närmast av barnen Maria och Kerstin med familjer.

Mora kommun

Gullbritt Fyrby, Mora, avled den 14 februari i en ålder av 77 år. Hon sörjes närmast av barnen Jonas, Marie och Pelle med familjer.

Inge Gustafsson, Vika, avled den 12 februari i en ålder av 67 år. Han sörjes närmast av hustrun Kirsti samt barnen Mathias, Marcus och Lena med familjer.

Annons

Hans Wass, Sollerön, avled den 14 februari i en ålder av 77 år. Han sörjes närmast av syster och systerbarn med familjer.

Annons

Mats Frost, Östnor, avled den 23 februari i en ålder av 91 år. Han sörjes närmast av makan Kerstin, sonen Mats-Arne med familj.

Karin Rostedt, Sollerön, avled den 19 februari strax innan sin 95-årsdag. Hon sörjes närmast av barnen med familjer.

Göte Stenqvist, Öna, avled den 28 februari i en ålder av 76 år. Han sörjes närmast av sambon Agneta och barnen med familjer.

Orsa kommun

Birgitta Guldbrand har den 23 februari avlidit vid en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av barnen Karin, Ingrid och Björn med familjer.

Aino Eurenius har den 19 februari avlidit vid en ålder av 80 år. Hon sörjes närmast av dottern Inger med familj samt vännen Kurt.

Vansbro kommun

Rolf Lagerberg, Vansbro, har avlidit den 16 februari i en ålder av 81 år. Sörjes närmast av barnen Anette, Kristina, Malin med familjer samt Gurli med familj.

Gunvor Fritzon, Äppelbo, har avlidit den 26 februari i en ålder av 92 år. Sörjes närmast av dottern Anna-Lena med familj.

Ingrid Ähdel, Äppelbo, har avlidit den 26 februari i en ålder av 90 år. Sörjes närmast av barnen Lars-Olov och Jan-Åke med familj.

Christina Orvokki Lampola, Dala-Järna, avled den 27 februari i en ålder av 82 år. Hon sörjes närmast av barnen med familjer och vännerna.

Greta Perols, Nås, avled den 23 februari i en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av sonen med familj.

Annons

Annons

Älvdalens kommun

Astrid Linnéa Åhs, Gåsvarv Älvdalen, avled den 16 februari i en ålder av 94 år. Sörjes närmast av maken Anders, släkt och vänner.

Ester Gyris har den 16 februari avlidit vid en ålder av 95 år. Hon sörjes närmast av barnbarnen Joacim och Linda med familjer.

Maj-Lis Mattsson, har den 17 februari avlidit vid en ålder av 89 år. Hon sörjes närmast av barnen Ulf, Ronny, och Duttan med familjer.

Hans-Erik Kvist har den 22 februari avlidit vid en ålder av 69 år. Han sörjes närmast av Kicki och Janne med familj.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan