Annons

Annons

Annons

Fotboll

Klart: Borlänge Tidning sänder Brages match mot Sirius

På lördagen reser Brage till Uppsala för att möta allsvenska Sirius.

Nu står det klart att Borlänge Tidning visar matchen för dig som är prenumerant.

– Det känns bra att kunna erbjuda prenumeranterna möjligheten att se mer och mer livesport, säger Erik Nyholm, chefredaktör, Borlänge Tidning.

Text

Bild: Bengt Pettersson

Annons

Brages två kommande matcher är båda mot allsvenskt motstånd, Sirius och Brommapojkarna, på bortaplan. Nu står det klart att du som prenumerant på Borlänge Tidning kan se matchen mot Uppsalalaget Sirius – direkt här på sajten eller i appen.

Annons

Annons

På lördag klockan 14.00 är det avspark och sändningen startar strax före det.

– Det känns bra att kunna erbjuda prenumeranterna möjligheten att se mer och mer livesport. Vi kryper ju allt närmare Superettanpremiär så en sån här träningsmatch är ju så klart högintressant för alla som följer Brage, säger Erik Nyholm, chefredaktör, Borlänge Tidning.

Matchen spelas på dagen tre veckor innan Brages superettanpremiär hemma mot Västerås lördagen den 1 april.

Fakta

Så ser du matchen

För att se sändningarna på borlangetidning.se måste du vara prenumerant på Borlänge Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på borlangetidning.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på borlange.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan