Annons

Annons

Annons

Borlänge

Insändare
Skapa en mer omfattande prenumeration

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Eftersom det inte gick att få fram kundtjänstkontaktformuläret så skriver jag här.

Jag blev uppriktigt besviken när jag läste att min prenumeration endast kommer att omfatta Borlänge Tidning, och att för att kunna fortsätta läsa även Falu-Kuriren behöver jag +Allt som innefattar en hel massa tidningar jag inte är intresserad av. Jag är intresserad av att veta vad som händer i Dalarna, och framför i Borlänge, Falun och Leksand med omnejd, då det är dit jag har anknytning och det är därför jag prenumererar.

Annons

Annons

Kan ni inte behålla grundvarianten med hela Dalarna? Och skapa en mer omfattande prenumeration för de som vill läsa andra tidningar? Jag tror att många skulle uppskatta det!

Mvh Ulrika

Svar direkt:
Hej Ulrika

Vi är sedan några år en del av en stor koncern med många tidningar och innehållet hos oss, och de andra titlarna, har utvecklats och är något annat än vad det var för några år sedan. Nu gör vi tv, både inslag och live, vi direktrapporterar i text från olika händelser. Vi sänder livesport i större och omfattning för varje månad som går. Utvecklingen av den digitala journalistiken vi erbjuder fortsätter oförtrutet. När då både koncernen och innehållet växt och förändrats är det också rimligt att se över strukturen för de olika paket som erbjuds till prenumereranter.

Sedan några år har BT en självständig redaktion med egen utgivare och sedan snart ett år har vi också en egen sajt. Att du haft tillgång till fler produkter än den du prenumererat på är egentligen en rest av den tidigare sajten dt.se.

I den nya strukturen är grundprenumerationen utgångspunkten – och det är också den som är viktigast för det absoluta flertalet av prenumeranterna.

Jag förstår att en annan skärning på prenumerationerna hade passat just dig bättre men vi är övertygade att detta är det som passar bäst för flertalet.

Erik Nyholm
Chefredaktör
Borlänge Tidning

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan