Annons

Annons

Annons

Borlänge

Ny design – nu hittar du lättare till tidningens livesända matcher

Borlänge Tidning har sänt en mängd livesport under våren och i sommar finns det fler matcher att se fram emot.

Därför gör vi det nu enklare för dig som kund på borlangetidning.se och i appen – och flyttar in i +allt-paketet.

– Det blir ett lyft för borlangetidning.se, säger Erik Nyholm, chefredaktör Borlänge Tidning.

Under den inledande fotbollssäsongen har Borlänge Tidning livesänt en mängd lokalsport på sajten och i appen – och fler livesändningar planeras i framtiden.

I sommar fortsätter livesatsning på sajten och i appen och för att tittarna lättare ska hitta livesända matcher bygger vi nu om – med en snyggare design.

– Vi fortsätter att satsa på livesport och vi märker att det uppskattas. Hittills har vi inte kunnat visa det digra utbudet på ett bra sätt, men med den här nya layouten kommer det bli tydligt och klart hur man hittar matchen man letar efter, säger Erik Nyholm, chefredaktör Borlänge Tidning.

Annons

Annons

På sajten för livesport hittar du framöver alla pågående och kommande matcher samt kan se redan sända matcher i repris. Det kommer också finnas klipp med höjdpunkter från vissa spännande matcher.

– Det liknar layouten på de vanligaste streamingtjänsterna, som nästan alla är vana med, så jag tror att detta kommer att göra att än fler hittar till BT:s livesport.

Här är BT:s nya livesportsida.

– Det blir ett lyft för borlangetidning.se, säger Erik Nyholm, chefredaktör Borlänge Tidning.

Om man även fortsättningsvis vill kunna ta del av livesporten på www.borlangetidning.se så krävs det att man har någon av paketen Total eller Digital premium.

Även det nya +Allt-paketet, där även DN och Expressen ingår, ger tillgång till allt innehåll på Sporten. Läs mer om +Allt-paketet här.

Annons

Är du papperstidningskund har du också tillgång till all livesport på borlangetidning.se.

Här hittar du livesporten: borlangetidning.se/livesport

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan