Annons

Annons

Annons

Borlänge

Vi känner stor saknad efter en uppskattad kamrat – minnesord över Gunnar Påls

Gunnar har varit vår jaktkamrat i många decennier och vi har många fina minnen av honom. På årsmötet i våras utsågs han till hedersmedlem i vår förening. Vi såg alla hans glädje och stolthet över utmärkelsen, tyvärr hann han inte vara med på årets jakt.

Gunnar hade egna skogen, jakten, bär och svampplockning som stora intressen och glädjeämnen vid sidan av familjen. Gunnar kunde skogen och stigarna, framför allt kring Länsan där han hade stuga, utan och innan.

Annons

Annons

Under många år jagade Gunnar småvilt med strävhårig tax. Han var också en ofta anlitad eftersöksjägare vid trafikolyckor med rådjur och fick rycka ut dygnet runt på dessa.

Gunnar var alltid vänlig och hjälpsam i föreningen. Det spelar ingen roll om det gällde byggnation eller målning av slakteriet, byggnation av älgpass eller att hjälpa till att frakta fällda älgar till slakteriet med sin släpvagn, så ställde han alltid upp. Vi minns med glädje alla hans fantastiska historier om jakt och skog som han berättade på våra årliga filéfester med jaktlaget.

Vårt jaktlag känner en stor saknad efter en uppskattad och hjälpsam jaktkamrat.

Västra Tuna Jaktvårdsförening, Borlänge
Gm Bert Persson & Lena Fredin

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan